Home > 3ds max eğitim > VRay veya mental ray kullanarak, “Render_autosave” ile yüksek çözünürlüklü görüntüler Render

VRay veya mental ray kullanarak, “Render_autosave” ile yüksek çözünürlüklü görüntüler Render

Merhaba,

Günümüzün hızlı bilgisayarlar render çöker daha az sık olmasını sağlamak olsa da fotogerçekçi render yüksek çözünürlüklü işlerken, örnekler bilgisayar dondurma ve sonuçta çökmesine neden olur hala var!
Tüm görüntü tamamlamak için kalan az sayıda “render kova” vardı ben kesinlikle donma ve çökme vermektedir olan birçok defa yaşamış!

 

Süreci için zaman önemli miktarda alıyor özellikle render gibi sakıncaya, son tarih ve kullanıcının iş akışı ile büyük aksiliklere neden olabilir. Mimar

 

Iken Örneğin, yukarıdaki panoramik görüntü, 22.000 x 11.000 piksel kılındı ​​GMJ tasarım ltd. bir hayal gibi, onun alışılmadık çıktı piksel boyutu nedeniyle yukarıdaki görüntü oluşturmak ve işlemek için büyük bir meydan okuma oldu ve bir şekilde bu da (panoramik) ele geçirdi. edildi

ve render işlenirken evet, birkaç kez çöktü!

Biz tüm önerilen alanı yakalamak için sayısız kamera açıları oluşturmak ve işlemek zorunda değil, istemci zaman ve para tasarrufu için panoramik bir tarzda uzay işlemek için karar vermişti.
Son ürün bir dolu panoramik görüntü  bir olarak rasterleştirilen JPEG istemci sonra kullanarak, üzerinden görüntülemek ve gitmek için başardı, ücretsiz “olarak adlandırılan yazılım iMove Görüntüleyici “.

 

Very son zamanlarda, üretken bir senaryo yazarı / Senior Visualiser ve Fotoğrafçı adı David Venables  kullanıcılar hala çerçeve tamponunda işleme olurken otomatik olarak periyodik render kaydetmek için 3ds max ayarlamanızı sağlar ustaca ve basit bir script yarattı.

 

Kullanıcılar ayrıca kaydediliyor kılmaktadır yerini ve frekans ayarlayabilirsiniz.
Categories: 3ds max eğitim
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a comment